Társaságunk rövid ismertetője

A HOFFER Minőségügyi Szakértői Betéti Társaság 1993-ban alakult, 100%-os magyar magántulajdonú gazdasági társaság.

Állami elismertségeink:

  • A Nemzeti Akkreditáló Testület által akkreditált, független vizsgáló laboratórium /1999-2015/
  • 2016 – tól az Igazságügyi Minisztériumban 010622 számon nyilvántartott igazságügyi szakértői gazdasági társaság /az országban jelenleg egyedüli a cipő szakterületen/

A társaság szakértői felsőfokú szakmai végzettséggel, és több mint 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Az összes szakértő egyben igazságügyi szakértő is.

Rendelkezünk műszeres laboratóriummal, melyben a lábbelik és azok alapanyagainak vizsgálatát végezzük.

Tevékenységünk a bőrfeldolgozó-ipari termékek, azok alapanyagainak, valamint lábbelik összeszerelésének a vizsgálatától, a gyártásközi és a késztermék ellenőrzésen keresztül, a fogyasztói reklamációk vizsgálatáig, valamint a vásárlási tájékoztatók kidolgozásától, a cipőkereskedők és eladók oktatásán keresztül, a minőségügyi rendszerek kidolgozásában történő szakmai közreműködésig, a teljes gyártói- kereskedői folyamatot átöleli.

Társaságunk az elmúlt, huszonhat évben a cipő gyártók és kereskedők körében ismertté és elismertté vált.  Megbízóink, üzleti partnereink köre folyamatosan bővül, elsősorban a velünk elégedett megbízók továbbajánlása révén.

Üzleti partnereink között tarthatjuk számon több világmárka magyarországi képviseletét.

Megbízóink között található több áruházlánc, hazai magántulajdonú nagy- és kiskereskedő cég, lábbeli gyártó cégek, valamint egyéni vásárlók is.

Több mint másfél évtizede végezzük a lábbelik és ruházati termékek fogyasztói reklamációs vizsgálatát.

Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.